Kvásek   *12.10. 2012

Bydlí na kuchyňské lince panelákového bytu. Jednou denně dostane krmení. Má sourozence po celém světě. Chutnají mu nejvíc bio mouky z PRO-BIO. Ale jak vidím nějakou neznámou, vyzkoušíme ji také. Ráda se s Vámi o svého úžasného přítele podělím. Ve formě živé i sušené.

 

 

Jana Berková

Život a Kváskem mě MOC baví a naplňuje.

Jako profesionální kvásková kuchařka a autorka kváskových kuchařek šířím věhlas kvásku do světa. Nejraději bych „nakazila“ svou vášní úplně všechny, aby pekli a vařili z kvásku. Daří se mi to v knihách a na kurzech, kde předávám své dovednosti a zkušenosti.

 

O nás v médiích:

O nás, kuchařce a kurzech si můžete přečíst také v rozhovoru pro  babinet.cz.

Můj článek o zázraku jménem kvásek vyšel v časopisu Malovaný kraj 6/2018  www.malovanykraj.cz

Naše působení v médiích je zaznamenáno na videích v archivech – v záložce VIDEA O MNĚ A SE MNOU