Kvásek   *12.10. 2012

Bydlí na kuchyňské lince panelákového bytu. Jednou denně dostane krmení. Má sourozence. Jednoho rýžového, občas luštěninového, ovesného… Používám nejraději bio mouky z PRO-BIO. Na lepkový kvásek žitnou, pšeničnou a špaldovou celozrnnou jemně mletou, na bezlepkový kvásek rýžovou mouku. Ale jak vidím nějakou neznámou, hned ji vyzkouším také. Ráda se s Vámi o svého úžasného přítele podělím. Ve formě živé i sušené.

 

Jana Berková

Dělám všechno, co mě MOC baví a naplňuje.

Jako profesionální kvásková kuchařka a autorka kváskových kuchařek šířím věhlas kvásku do světa. Nejraději bych „nakazila“ svou vášní všechny, aby si pekli a vařili to nejzdravější pečivo a jídlo. Daří se mi to v knihách a na kurzech, kde předávám své dovednosti a zkušenosti.

 

O nás v médiích:

O mě, kvásku, kuchařce a kurzech si můžete přečíst také v rozhovoru pro  babinet.cz.

Na ČT 1 v pořadu Polopatě vařím kváskové dobroty. Pořady jsou i v archivu 19.6.2016 a 13.11.2016.

V červenci se budete moci podívat na mé vystoupení v internetové televizi www.cestyksobe.cz