SETKAT SE MŮŽEME TAKÉ: 

24.11. v 17 hod. OPAVA – Květ lotosu, Hrnčířská 9 – Praktická přednáška Jak péct a vařit z kvásku – S LEPKEM I BEZ, vstup 300 Kč. V ceně je ochutnávka kváskových dobrot a živý 5ti letý kvásek. Podrobnosti o náplni Vám ráda zašlu na e-mail. Napište mi třeba hned ze záložky „Kontakt“.

25.11. v 9.30 hod. OPAVA – Květ lotosu, Hrnčířská 9 – Kurz – Jak péct chleba z tradičního kvásku, vstup 450 Kč. V ceně je ochutnávka různých druhů chleba, kvásek živý i sušený. Podrobnosti o náplni Vám ráda zašlu na e-mail. Napište mi třeba ze záložky „Kontakt“.

30.11.-23.12. vždy Čt-Ne a 19.12., 9-19 hod. OLOMOUC – v Galerii Moritz na stánku Fler jarmarku. Připravuji pro Vás na svém stánku v 1. nebo 2. patře několik tématických minikurzů.

PŘEDNÁŠKY a KURZY i pro jednotlivce : Kváskové vánoční pečení a vaření, Bezlepkový kurz – kdekoliv – napište mi na e-mail svůj zájem.

Podrobnosti ke kurzům najdete i v záložce Kurzy a přednášky. Přibývají místa, kde si můžete prohlédnout a zakoupit mé kuchařky. Nově např. Uherské Hradiště, jednám v Martine na Slovensku.

A další kurzy a přednášky sem a na facebook průběžně přidávám a připravuji např:

leden 2018 – Olomouc, Šantovka – šéfkuchař restaurace Lobster Jaroslav Klár mě přizval ke spolupráci do svého kurzu. Tentokrát bude na české klasické téma. Můžete být při tom, sledujte tuto stránku, facebook, nebo mi napište svůj zájem.

 

 

 

Kdykoliv – individuální kurz ve Vaší kuchyni nebo v Olomouci.

Máte-li zájem o kurz, přednášku u Vás, napište mi prosím na e-mail. Budu-li dělat kurz poblíž Vás, dám Vám vědět. Už se hlásili zájemci z Liberce, Ostravy, Pardubicka a Hradecka, ze Zlína, od Prahy, Klatov.