Moc ráda vám předám to co umím, co jsem vyzkoušela a ověřila od roku 2011 na vlastní vařečce.

Aktuální akce pro veřejnost jsou uvedeny v záložce “Aktuality”.

Při zájmu o účast nebo zorganizování nového kurzu nebo přednášky mi prosím zavolejte nebo napište e-mail. Sdělím vám podrobnosti, možnosti a ceník, domluvíme se, jaký kurz či přednáška Vám bude vyhovovat. Na kurz pro veřejnost stačí stůl, židle a mít si kde umýt ruce. Kdo zorganizuje celý kurz pro 6 a více lidí a nebude se platit nájem, bude ho mít zdarma.

Typy možných setkání jsou:

  • kurz pro veřejnost – pro skupinky do 12 lidí. Pravidelně mívám v Olomouci, Opavě, Horce n.M. …
  • soukromý kurz – pro jednotlivce či malou skupinku s vámi zvoleným programem. Přijedete nebo přijedu já.
  • přednáška – pro libovolnou skupinu s názornými ukázkami (přednášela jsem i na VŠ v Žilině a Olomouci)

Témata kurzů a přednášek:

  • pečení chleba z kvásku
  • vaření z kvásku s lepkem i bez (polévka, omáčka, …)
  • bezlepkové pečení a vaření z kvásku (jen teorie nebo i s praxi v kuchyni)
  • sladké pečení z kvásku, slané pečivo z kvásku
  • sváteční pečení – vánoce, velikonoce

Praktická teorie a praxe jasně a přehledně, názorně a hned použitelná v praxi. Témata lze libovolně kombinovat.

Podívejte se pro inspiraci a představu na několik fotek z kurzů a přednášek.

Kurz je možné realizovat ve firmě jako teambuilding, za odměnu, jako dárek k narozeninám, společný zážitek…

 

PS. Jako dítě jsem si hrála kromě jiného na učitelku. Žáci byli panenky a medvídci. A pamatuji si, že jsem je i krmila. Pusy měly celé ušpiněné. 🙂 Třeba jsem je tehdy učila zdravé výživě a teď to dělám doopravdy. 🙂 Od roku 2004 mám díky vám a spolu s vámi práci jako poslání, povolání k předávání mé vášně, mých dovedností a radosti ze zdravého a užitečného tvoření.

..