Moc ráda vám předám to co umím, co jsem vyzkoušela a ověřila od roku 2011 na vlastní vařečce.
Aktuální akce pro veřejnost jsou uvedeny v záložce “Aktuality”.
Při zájmu o účast nebo zorganizování nového kurzu nebo přednášky mi prosím zavolejte nebo napište e-mail. Sdělím vám podrobnosti, možnosti a ceník, domluvíme se, jaký kurz či přednáška Vám bude vyhovovat. Na kurz pro veřejnost stačí stůl, židle a mít si kde umýt ruce. Kdo zorganizuje celý kurz pro 6 a více lidí a nebude se platit nájem, bude ho mít zdarma.
…
Typy možných setkání jsou:
- kurz pro veřejnost – pro skupinky do 12 lidí. Pravidelně mívám v Olomouci, Opavě, Horce n.M. …
- soukromý kurz – pro jednotlivce či malou skupinku s vámi zvoleným programem. Přijedete nebo přijedu já.
- přednáška – pro libovolnou skupinu s názornými ukázkami (přednášela jsem i na VŠ v Žilině a Olomouci)
…
Témata kurzů a přednášek:
- pečení chleba z kvásku
- vaření z kvásku s lepkem i bez (polévka, omáčka, …)
- bezlepkové pečení a vaření z kvásku (jen teorie nebo i s praxi v kuchyni)
- sladké pečení z kvásku, slané pečivo z kvásku
- sváteční pečení – vánoce, velikonoce
Praktická teorie a praxe jasně a přehledně, názorně a hned použitelná v praxi. Témata lze libovolně kombinovat.
Podívejte se pro inspiraci a představu na několik fotek z kurzů a přednášek.
Kurz je možné realizovat ve firmě jako teambuilding, za odměnu, jako dárek k narozeninám, společný zážitek…
PS. Jako dítě jsem si hrála kromě jiného na učitelku. Žáci byli panenky a medvídci. A pamatuji si, že jsem je i krmila. Pusy měly celé ušpiněné. 🙂 Třeba jsem je tehdy učila zdravé výživě a teď to dělám doopravdy. 🙂 Od roku 2004 mám díky vám a spolu s vámi práci jako poslání, povolání k předávání mé vášně, mých dovedností a radosti ze zdravého a užitečného tvoření.
..