Těším se na setkání s vámi:

6.10. OLOMOUC – FARMÁŘSKÉ TRHY V MORITZI – 10-17 hod., dále pak 20.10., 27.10., 3.11., 11.11.- v jednání

8.10. ŠTERNBERK – VENKOVSKÉ TRHY – 8,30 – 12,30 hod.

11.10. OLOMOUC – KURZ PEČENÍ CHLEBAod 16,30 hod., Lužická 7, cena 930 Kč. Podrobnosti pošlu mailem.

13.10. HRADEC KRÁLOVÉ – KVÁSKOVÁ PORADNA  – Bazalka Bio, prodejna, Gočárova třída 12-17 hod.

15.10. KROMĚŘÍŽ JABLEČNÝ DEN na Velkém náměstí po celý den

18.10. HRADEC KRÁLOVÉ – KURZ PEČENÍ CHLEBA od 17 hod., Bazalka ve Dvorku, 650 Kč. Podrobnosti na váš mail.

22.10. OPAVA – KURZ PEČENÍ CHLEBA – od 9,30 hod., Hrnčířská 9, cena 930 Kč. Podrobnosti Vám pošlu na váš mail.

ŘÍJEN – Mohelnice – KURZY pečení chleba z kvásku. Domlouvám termíny. Máte-li zájem o účast, napište mi na mail, budu Vás o vyhlášení kurzu informovat jako první. Napište mi, do kterého města, vísky mám přijet.

 

 

Akce průběžně domlouvám a doplňuji. Napište mi, že chcete kurz u vás doma, ve vašem městě, vesnici. Pokud uspořádáte kurz pro min. 6 lidí, a nebude se platit pronájem prostor, tak ho jeden pořadatel bude mít zdarma.

 

Řekněte mi, pomohu vám splnit vaše předsevzetí péct si svůj zdravý kváskový chleba. Zde na webu, na facebooku Kvásková kuchařka a v e-shopu najdete, co vám může být užitečné.

 

MŮŽETE MĚ VIDĚT:

V Mohelnické televizi v reportáži z kurzu – ZDE.

MOHLI JSTE MĚ SLYŠET:

V archivu Českého rozhlasu Olomouc už bohužel není naše velikonoční povídání s Petrou Ševců o řecké vánočce s vajíčky Tsoureki, o jidáších a o mazanci. Tak aspoň fotka na vzpomínání. Mějte krásné jarní dny!

Frekvence, na kterých naladíte ČR OLOMOUC:

 

KNIŽNÍ NOVINKY:  

Pro zájemce o nové recepty mám nejnovější vymazlený sladký receptář Sladké kváskové pečení.

Vyzkoušejte třeba tyto zamotané koláče z www.mamincinyrecepty.cz s kvasnicemi a pak v mém receptáři jsou z kvásku.

 

INDIVIDUÁLNÍ KURZY:

V současné době pořádám také individuální kurzy. Mohu za vámi přijet nebo si udělejte výlet do Olomouce.

Zavolejte mi nebo napište a domluvíme se na programu. 

 

DĚKUJI

vám všem za milá, srdečná kvásková setkání po celý rok. 

Přicházíte mi – po roce říct, že kvásek přežil váš pobyt v Holandsku, že sušený přeletěl do Ameriky, že kvasí v Anglii, na Novém Zélandu, že tam všude z něj pečete. Je to pro mě víc než 13. a 14. plat. Děkuji, děkuji Vám MOC.

Děkuji vám MOC, za zájem o můj kvásek z r. 2012, o recepty, ověřené informace, o nejen mé zkušenosti.

Děkuji vám za koupi mých kuchařek a dalších vyzkoušených věcí. Vaší důvěry si velmi vážím! 

 

Názory na moje činnosti si přečtete v referencích ZDE 

Toto jsou šťastné pekařky a majitelky mých děl: 

                     

 

MOHLI JSTE MĚ TAKÉ VIDĚT v televizi

Videa z ČT1 – Polopatě, Dobrého rána a Cest k sobě a další najdete v záložce “Kvásek a já” – “videa” prokliknete se TUDY.

..

JSEM NA FACEBOOKU

Kvásková kuchařka tam přidávám fotografie z akcí , upoutávky na budoucí akce a vše, co se nevejde sem.

Pro ty, co mají moje knihy funguje skupina Kváskové kuchařky. Srdečně vás zvu mezi stejně naladěné pekařky a pekaře.

 

ŘEKNĚTE VŠEM, když se vám líbí, co dělám. Děkuji vám za lajky a sdílení na facebooku!

ŘEKNĚTE MNĚ, když máte nějaké postřehy, rady na vylepšení, kritiku. DĚKUJI vám za obojí předem a MOC!