NOŽE NA PEČIVO

210 290 

Vyberte si, který se vám líbí, bude vám sloužit po celý život

Vyčistit
Katalogové číslo: - Kategorie:

Popis

NŮŽ TREND- 7 palců Omlouvám se vám, nyni je vyprodaný

Délka čepele: 180 mm   Celková délka: 290 mm    Hmotnost: 100 g

Kuchyňské nože TREND tvoří typovou řadu, která se od standardních výrobků liší zejména použitím vysoce kvalitní oceli s přísadou molybdenu a vanadu. Tyto prvky zvyšují životnost čepele a zajišťují její vyšší tvrdost (52 – 54 HRc). Upevnění střenky k čepeli je řešeno klasickým způsobem – nýtováním, což vylučuje vylomení čepele ze střenky. Nože jsou určeny pro náročné zákazníky preferující kvalitu.

 

NŮŽ TREND ROYAL – 7 palců – Omlouvám se, nyni je vyprodaný

Délka čepele: 175 mm      Celková délka: 290 mm

Nože řady TREND ROYAL jsou vyrobeny z vysoce kvalitní francouzské nerezavějící oceli s obsahem molybdenu a vanadu, které zvyšují řezné vlastnosti a trvanlivost ostří. Běžně dosahovaná tvrdost v rozpětí 52-54 HRc. Rukojeť je vyrobena z ergonomicky tvarovaného plastu.

 

NŮŽ OPTIMA – černý, 7 palců

Délka čepele: 175 mm    Celková délka: 295 mm

Nůž je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Rukojeť je z pevného plastu, který je hygienicky nezávadný a nárazuvzdorný. Výrobky lze mýt v automatických myčkách, ale já to, aby vám vydežel déle, nedoporučuji.

Ráda ho používám. Má tenkou vrstvu oceli a tak vše snadno ukrojí. Má špičku na nakrojení pečiva na plechu. Nazvala bych ho dámským chlebovým nožem.

 

PILKA SE ŠPIČKOU – černá, 6 palců

Délka čepele: 155 mm   Celková délka: 275 mm

Ráda ho používám. Čepel je vyrobena z vylisovaného plechu, který je tenčí, než ocelová. Vše snadno ukrojí. Má špičku na nakrojení pečiva na plechu. Nazvala bych ho dámským chlebovým nožem.

 

NŮŽ ECONOMY LINE – hnědý, 6 palců

Délka čepele: 150 mm     Celková délka: 270 mm    Hmotnost: 45 g

Nůž má menší střenka pro dámskou ruku, ocelovou čepel.

 

Nože KDS Sedlčany jsou hodnoceny kladně Státní zkušebnou a jsou hygienicky nezávadné. Umožňují mytí v automatických myčkách. (Já vám ale doporučuji úplně všechny nože mýt ručně vlažnou vodou.)

Chcete nůž jiné velikosti nebo tvaru? Zavolejte mi, napište na mail nebo do kontaktního formuláře. Ráda vám vše ukáži a pomohu s výběrem. Nože vám budou sloužit celý život, tak si pořiďte jen ty nejlepší!

 

NOŽE NA PEČIVO

Další informace

Hmotnost 100 g
typ

TREND 7 palců, TREND ROYAL 7 palců, OPTIMA 7 palců, PILKA 6 palců, ECONOMY 6 palců

Mohlo by se Vám líbit…

0
    0
    Váš košík je prázdnýZpět na seznam zboží