Moc ráda vám předám co umím, co jsem vyzkoušela a ověřila od roku 2011 na vlastní vařečce.
Na aktuální kurzy se přihlásíte zaplacením kurzovného v E-obchodě nebo zavoláním na 732 286 192. Děkuji, že vyjádříte svůj zájem o kurz, i když ještě není vyhlášený nějaký termín ve vašem městě, vesnici.
..
Pořádám následující akce:
* SKUPINOVÉ KURZY PRO VEŘEJNOST – pro skupinky menší i větší. Pořádám kurzy v Olomouci, Opavě, Horce n. M., České Třebové, v Bazalce v Hradci Králové – www.bazalkahk.cz, Mohelnici.
* SOUKROMÉ SKUPINOVÉ KURZY – pro malou i větší skupinku s vámi zvoleným programem. Ve vašem prostoru nebo tam, kde dělám já kurzy. Sdělte mi vaši představu, potřebu a společně vše doladíme.
* INDIVIDUÁLNÍ KURZY pro 1-3 osoby – kurz může být v Olomouci v mém ateliéru na Foerstrově ulici. Mohu přijet i za vámi k vám domů, do kanceláře, klidné cukrárny apod. Při kurzu u vás k ceně kurzu připočítáme cestovné.
* PŘEDNÁŠKY – pro libovolnou skupinu s názornými ukázkami (přednášela jsem i na VŠ v Žilině a Olomouci, univerzitách 3. věku v Olomouci, Vysokém Mýtě, v lázních, školách…).
Při vašem zájmu mě kontaktujte na domluvu.
…na vyhlášené kurzy se přihlásíte platbo
Témata kurzů a přednášek:
- pečení chleba z kvásku
- vaření z kvásku s lepkem i bez
- bezlepkové pečení a vaření z kvásku
- sladké pečení z kvásku, slané pečivo z kvásku (veka, rohlíky, pizza)
- sváteční pečení – vánoce (vánočka, veka, krekry), velikonoce (mazanec, pomazánky)
Praktická teorie a praxe jasně a přehledně, názorně a hned použitelná v praxi. Témata lze libovolně kombinovat.
Kurzy je možné realizovat i ve firmě jako teambuilding, věnovat jako odměnu, jako dárek k narozeninám, společný zážitek…
Dárkový poukaz vám sestavím na jméno obdarovaného a zašlu e-mailem.
…
Kurzisté mi píší:
Kurz se mi moc líbil, hodně jsem se dozvěděla a taky dobře pobavila. Za mě super, jenom to rychle uteklo. Magda z Vizovic, Kvásek dostal jméno Vilda
Ještě jednou děkuji za parádní den, moc sem si to užila. Jsi úžasná a děkuji za lidi jako jsi ty🙏.
Chlebik už mam upečeny… bohužel chladnul dlouhé 2 minuty 😂…. Je luxusni … sklidila jsem pochvalu, o kterou se dělím s Tebou… bez Tebe a Tvojeho luxusního kvásku bych to nedala…
Jo a už rozjíždím další kvásek – ráno budou lívance a zkusím i něco dalšího … možná grissini, rohlíky … musim juknut do kuchařek – jo a můj chlap říkal, ze je máš krásně zpracované! Šárka z Rapotína
Váš kurz byl pro mě velice inspirující… Já, která jsem kvásek nikdy dřív neviděla,
peču žitný kváskový chleba 4x v týdnu!!!!
Moc všem chutná a já mám radost, že jsem se zúčastnila vašeho kurzu.
Moc Vám děkuji a přeji hodně spokojených pekařek!!! Radka z Hradce Králové
Kurz byl zajímavý, dozvěděla jsem se spoustu nových informací. Marcela od Šternberka
Děkuji za Váš kurz a děkuji za Kvásek, už ke mně patří. Jako další pečení mám od dcerky objednaný Olivový chléb. S úctou. Jana ze Šumperka
Musím Vám ještě jednou poděkovat za skvělý zážitek na kurzu, a další zážitky přicházejí díky Vám nadále, a to nejen u mě, ale i u dětí. Kuchařka je moc hezky napsaná, dětem se moc líbí Vaše povídání o kvásku je zaujalo, je z něho “domácí mazlíček” a chodí kontrolovat, jestli voní a má dost krmení. :o) Eva z Brna
Kurz se mi moc líbil a určitě byl pro mě velkou inspirací. Momentálně mám na kuchyňské lince tři sklenice – “pokusy” o kvásek z žitné, špaldové a hrubé pšeničné mouky. Zítra si koupím rýžovou mouku, formu, koření, no zkrátka jsem po sobotě nadšená. Zatím to vypadá, že se “mým” kváskům daří. Chystám se je všechny brzy použít. Včerejší chlebík jsem pekla večer kolem osmé hodiny a povedl se. Je chuťově velmi dobrý. No, respektive už skoro není. Pročítám si také Vaši kuchařku a dělám pořadník na to, co vyzkouším. Ještě jednou tedy mockrát děkuji za skvělý kurz a přeji Vám hodně dalších úspěchů v kváskovém pečení. Ivana Š. z kurzu v Horce
Moc děkuji za kurz jak na kvásek a co z něj upéct. Včera jsem hned upekla chlebík z Adžikou a byl výborný. Zuzana




































